Aanbod Waagstukken

Begeleiding op het gebied van zingeving, persoonlijke ontwikkeling en leefstijl: voeding, beweging, stress en ontspanning, mindfulness en slaap

leefstijlcoaching amersfoort_fruitschaal met diverse soorten fruit: Gezonde gewoontes: eet gevarieerd

Programma’s

bij Waagstukken

Waagstukken staat voor: het besluit om stappen voorwaarts te zetten in persoonlijke ontwikkeling en leefstijl. Als BLCN Leefstijlcoach begeleid ik cliënten bij het ondernemen van hun eigen Waagstukken. Mijn individuele begeleiding is gericht op vrouwen van 50 jaar en ouder. Daarnaast kan iedereen van 18 en jaar en ouder (met een verwijzing van de huisarts of medisch specialist) in Amersfoort bij mij terecht voor de Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI): Coaching op Leefstijl (CooL). 

Leefstijlcoaching
in Amersfoort GLI 
CooL of Individueel

Een BLCN Leefstijlcoach begeleidt mensen bij het veranderen van hun leefstijl. Coachen is daarbij een belangrijk uitgangspunt. Kies in Amersfoort voor het tweejarige GLI  CooL Programma met begeleiding op het gebied van voeding, beweging, stress en ontspanning, mindfulness en slaap.

Het GLI  CooL Programma wordt onder bepaalde voorwaarden volledig vergoed uit de basisverzekering.

Meer informatie over het CooL Programma in Amersfoort vind je op de pagina CooL.
Vrouwen van 50 jaar en ouder begeleid ik ook in een Individueel Programma. Neem contact op voor meer informatie.

w

Wil je meer weten, neem dan contact met mij op.

De Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI)

De Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) is sinds 2019 opgenomen in de basisverzekering. Er zijn verschillende programma’s ontwikkeld. Hierdoor kan de deelnemer (in overleg met de huisarts) zelf kiezen welk programma het beste bij hem of haar past. Uiteraard hangt de keuze ook af van beschikbare programma’s in de omgeving. Alle erkende GLI-programma’s hebben een duur van twee jaar. Binnen Amersfoort worden de leefstijlinterventies SLIMMER en CooL aangeboden. Lees meer informatie op de Blog-pagina: het artikel GLI – Gecombineerde Leefstijl Interventie: de keuze is aan jou. Waagstukken Leefstijlcoaching heeft een licentie om het CooL Programma te kunnen uitvoeren.

Waagstukken Leefstijlcoaching vind je hier

Contactformulier